Skønhed

Brudens hår og makeup (…..og kjole, for den skal I se!)

Brylluppet sidste lørdag var fantastisk – det var det af flere årsager, men selvfølgelig først og fremmest fantastisk, fordi det er smukt at se et menneske man holder meget af, være så glad og stråle så meget. (Jeg behøver ikke at nævne at jeg havde kleenex med i kirken, vel? Jeg tudede faktisk allerede da vi lavede prøveopsætning på håret og jeg skulle prøve-sætte sløret….jaja…tudekiks…..I know).
Bruden-to-be indfandt sig på min matrikel temmelig tidligt lørdag morgen og efter lidt kaffe og tvangsfodring af hende (hun var lidt nervøs; lad os sige det sådan), gik jeg i gang med håret og makeup’en. Vores fælles idé var at holde det let, ikke for “sat” og med så neutral makeup som overhovedet muligt. Min veninde er ikke vant til at bruge meget makeup og vi blev derfor enige om, at det skulle hun naturligvis heller ikke som brud. Hun skulle være sig selv – bare en lidt mere pyntet version. Kjolen var i sig selv også pynt og speciel i og med den ikke var en klassisk hvid kjole, men havde smukke røde kanter med sølvbroderier på og et rødt slæb med sølvbroderier ligeså…..lidt gammeldags på den smukke måde…lidt Lady Marion. Håret skulle helst være blødt, i venindens øjne, og hun elsker krøller, som hun har svært ved at have i sit ret så glatte (og noget usamarbejdsvillige) hår. Heldigvis havde vi haft to prøveopsætninger, så jeg kunne forsøge mig med forskellige produkter – vel vidende at den mindste smule fugt i vejret ( – og blæst) ville gøre min opgave endnu større. Heldigvis, holdt det hele temmelig godt, trods tarveligt hår-vejr, og jeg var jo gæst ved brylluppet, så kammen blev hevet frem i ny og næ til lidt genopfriskning af frisuren – makeup’en holdt (sgu’) hele dagen, hvilket jeg var lidt duperet over. Anyway – here she is – så smuk:

Læs også:  Sådan kan du afhjælpe uren hud efter brug af masker

Fletningen er hendes eget hår, som består af en tynd fletning fra hver hovedside, krydset over hovedet som et hårbånd og derefter har jeg syet den fast, så ikke den ville glide frem eller tilbage – den blev også hvor den skulle være hele dagen. Brugte bare alm. sytråd i matchende farve.

Jeg har sløret gommens glade ansigt – havde ikke lige mulighed for at cleare med ham om det var ok at han sådan blev vist frem 🙂
Brudebillederne er taget i Solgårdsparken v. Køge, som flittigt benyttes af fotografer, som skal forevige de nyviede par.
Den smukke brud har givet sin tilladelse til at jeg måtte vise hende frem – tak, sweets! 🙂

Så hun ikke fantastisk ud?

Spørg endelig, hvis der er noget til hår og makeup I vil vide.

 

37 Comments