kjole – Bruuns Bazaar
denimjakke – HM
taske – Friis & Co.
halskæde – Christian Dior

Forrige mandag i Berlin.
Vi blev fanget i det man må kalde en gedigen byge og eftersom solen skinnede fint om morgenen da vi forlod hotellet, havde ingen af os hverken regnslag eller paraply med 😉 Heldigvis var der et kloster/en kirke lige på vejen, hvor vi gik og vupti hoppede vi i ly for regnen. At dømme efter himlens farve, ville det ikke sådan lige stoppe med det første, så jeg overtalte kærestemanden til at tage billeder….det var jo også en rigtig fin location and all! 🙂 Jeg havde et udsalgskup (kjolen) på, som desværre er meget tynd – jeg hundefrøs i hvert fald senere på aftenen og var ret glad for, at jeg i det mindste havde taget en denimjakke over kjolen og ikke bare en tynd cardigan. Halskæden er en af mine yndlings – den er nemlig en gave fra min mand. Ved ikke om det kan ses tydeligt, men det er sommerfugle i forskellige udformninger. Love it – han er god ved mig 🙂

Håber at I nyder aftenen derude!

Læs også: