Louis Vuitton Leopard Stoles **Nye farver**

Sikke et bandit-firma, LV er! Sådan at introducere nye farver på de velkendte leopardtørklæder uden at varsle det mindst et år i forvejen, så man kan spare op. Tsk. Meeen jeg kender efterhånden godt Vuitton-taktikken, så jeg har faktisk sparet op i tusindbenet (det er min sparegris….som bliver fodret med primært 5’ere og ti’ere) – ha! Så om ikke så længe er det tusindbens-slagtetid. Det er utroligt, hvad der kan være i sådan en fætter; sidst var der lige knap 2500.
Nå! men det var de der nye farver jeg kom fra. Den klassiske brune er jo standard og kan stadig købes og nu altså også to nye varianter – Camel og Fuchsia. Jeg er ret vild med dem begge, nok mest det lyse Camel, og glæder mig meget til at se dem rigtigt. De burde først kunne købes d. 15. juli, men nu har jeg så lige hørt på jungletrommerne at de kunne købes fra i går – godt nok ikke i DK, men reglerne plejer at være de samme for Nordeuropa. I USA kan de i hvert fald købes på webshoppen, så mon ikke.
De nye farver ser sådan her ud:

(source)

This entry was posted in cravings, Louis Vuitton and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

24 Responses to Louis Vuitton Leopard Stoles **Nye farver**

 1. Guapizimo says:

  Nøj altså hvor de frister og yay mere leo 😀

  Fuchsia udgaven ville passe ret godt til alt det hovedsagelige sorte og grå tøj jeg plejer at være iført efterår og vinter. Hvad er det de ligger på i pris?

  • Malsen says:

   Jeg mener at det er 4 af de største :S Uf da…..
   Jeg synes også at Fuchsia kunne være lækkert her til efteråret….men kan også ret godt lide det andet 🙂

 2. Sådan en sparegris vil jeg også have 😀 Men man skal vist have noget at komme i den først, før den er sjov at have 🙂 Tror max der ligger 50 kr i vores.. Hehe 🙂 Hvilket af dem craver du? Eller er det bare begge to :)?

 3. Manja says:

  Ih, de er flotte! De er sjovt nok ikke på den franske webshop (har lige tjekket, selv om jeg på ingen som helst måde har råd til sådan en fætter i øjeblikket ;)).

  • Malsen says:

   Jeg fandt dem på USA-siden……og LV i dk siger d. 15. Nu må vi se 🙂

 4. Sascha says:

  Øv jeg er ikke så meget til nogle af farverne.
  Det ene for lyst det andet for mørkt. Jeg kan egentlig rigtig godt lide farverne på fuschia men synes at det armygrønne og det mårke blå/lilla bliver for mørkt sammen – men det er jo heldigvis smag og behag og jeg glæder mig meget til at se hvad du vælger.

  Hvis jeg endelig en dag har 4000,- jeg kan bruge på et tørklæde så ender det nok med klassiske brune (nu de ikke har det grå mere) 🙂

  • Malsen says:

   Jeg tror ikke det er army…..tror farven på skærmen snyder, men skal se dem i morgen, så kan jeg lige melde tilbage.
   Hvis jeg skulle købe mit det første, så ville jeg også ubetinget vælge det klassiske brune – jeg elsker mit og det er tæt på at være slidt op 🙂

 5. Mie Hansen says:

  Hvad er prisen på dem?

 6. Marie-Louise says:

  Jeg kan rigtig godt lide det brune, men det i fuska (jaja, i ved hvad jeg mener) er altså overhoved ikke mig. Bryder mig ikke om farven 🙂

  • Malsen says:

   Godt at vi kan lide noget forskelligt 🙂 Men jeg tror at det i fuchsia er anderledes i virkeligheden….må se på det i morgen 🙂

 7. bb says:

  Underligt, de tørklæder siger mig ikke rigtig noget…kun LVmonogrammerne i uld/silke—-uh, du havde et blåt til salg engang, som jeg burde ka købt, tror jeg,,,
  Husk lige at melde hvis de snakker Cruise 2012, ik?
  BB

 8. Anette says:

  Er også vild med leo, men er ikke den store tørklæde-haj…må øve mig.

 9. Miss Maybe says:

  Åh, jeg bliver lige spontant forelsket hver gang – denne igang især i det fuschia – hvor er det bare fint. Men må nok erkende, at jeg (nok) aldrig kommer til at hive over 4000 op for et tørklæde. Det er jo så sart – der kan tasker holde til lidt mere. Men er fælt fristet alligevel, for kombien af farver og pletter (igen det fuschia) vil netop være perfekt, når vi igen rammer de mørkere tider.

  • Malsen says:

   Det er rigtigt at det er mere sart end fx en taske – men især mit det brune har jeg slet ikke tal på, hvor mange gange jeg har brugt, så det har egentlig været et rigtig godt køb 🙂

 10. Lullumut says:

  Hvor er det pænt 🙂 Men heldigvis har jeg ikke fået denne dyre LV tørklæde lyst endnu, den kommer måske 😉 1. prioritet er en stor sort taske 🙂 Uh, vi har lige tømt sparegrisen for 1200kr, “desværre” er de fælles og går til ferien 😉

 11. Pingback: My new Louis Vuitton leopard marine stole | Malsen

Comments are closed.