Shopping og Inspiration

5-fra-1 Samsøe Samsøe aw11

Selv om mit humør stadig er til sommertøj, lette kjoler og bare ben med sandaler og flats, så er jeg alligevel så småt begyndt at se på, hvad de danske mærker har at byde på til efteråret. For selv om vi selvfølgelig fulgte med under modeugen, da aw11 blev præsenteret, så var de fleste af os ikke lige i efterårs- og vintermode på det tidspunkt. Nu giver det lidt bedre mening, at begynde at scoute de nye varer.
Jeg har tænkt mig at lave en serie med 5-fra-1 aw11 af udvalgte mærker og starter med en af de kollektioner, som jeg faktisk glæder mig allermest til. Normalt ville I der har fulgt mig længe, tænke at det ville være by Malene Birger, men jeg er faktisk rigtig vild med Samsøe Samsøes kommende varer. Samsøe har, ind til videre, kun været repræsenteret i min garderobe i form af Sik og Sue…..de der fantastiske basisbluser, som mange også skriver om. Dem har jeg så også i et hav af farver efterhånden. Kærestemandens skab er til gengæld ret fyldt med Samsøe og herrekollektionerne har ramt meget bedre ind i hans stil end damekollektionerne har i min – lige ind til nu, ser det ud til 🙂
Mine 5 favoritter fra Samsøes aw11 er:

(source)

Jeg er vild med den smukke gule farve og kunne tænke mig både bukserne og den lange skjortekjole….især den. Den fine grå/sorte kjole med lidt kant, synes jeg også er ret lækker til hverdagsbrug med tykke strømper og grove støvler eller wedges. De kraftige nistrede shorts er skønne med en lidt let overdel – jeg ville nok bruge en skjorte eller en basistop og så med en lidt lang cardigan til. Sidst men ikke mindst, så er jeg lidt forelsket i jakken med struktur. Den har klassiske vibes og er sådan en man kan bruge til alt muligt.
Faktisk, synes jeg også at de korte støvler, som modella har på til højre, er super skønne, så dem skal jeg altså også lige se, hvad ender med at koste.
Jeg kan ikke umiddelbart se at noget af det er kommet på webshoppen endnu, men det kan ikke vare længe – udsalget skal sikkert bare lige overståes først.

Læs også:  Tip: Loot Box - en virkelig cool gaveidé eller idé til pakke- og adventskalender

13 Comments