Min stil,  Shopping og Inspiration

My Look: Zebra feet og den dårligste shoppekarma

Det har været en skøn dag! Jeg har været i København på kaffedate med skøn veninde, som næsten lige er blevet mor – hun havde datteren med og det er da helt vildt så meget der når at ske med sådan nogle små størrelser på bare et par måneder! Hold da op. Men moren så godt ud, havde det skønt og vi fik pludret et par timer på Mojo coffe i Borgergade, som i øvrigt laver tæskelækker latte og smoothies. Mums – kan anbefales.
Havde derefter solo-shopping på programmet, for lige så meget som jeg nyder at shoppe med andre, så nyder jeg også indimellem at gå rundt for mig selv og selv sætte tempo. Men jeg havde vist opbrugt min kvote Mojo ved kaffen, for gud, hvor var der bare intet jeg sådan virkelig gerne ville have. Muligvis hænger det sammen med et overbelastet Strøg med alt for mange varme og skubbende mennesker, alt for mange kameraer og alt for mange….alt for mange. Jeg skulle nok bare have ladet være med shoppedelen 🙂 Ej, men kender I ikke det? Nogle gange er man ikke til det.


Jeg havde nok også dresset mig lidt for varmt i virkeligheden, men det er jo ikke altid til at forudsige. Grå maxi – den kender I efterhånden….halskæden er sådan lidt Lanvin-ish og er en gave fra Evita Peroni. Virkelig fin og meget Malsen 🙂 Bortset fra varmen, så er det et outfit jeg virkelig føler mig godt tilpas i og det er sgu’ lige så vigtigt. Zebra sandalerne er fra HM.
Til gengæld, i forhold til manglende shoppelyst i Kbh., så kom jeg hjem til en kærestemand som havde taget imod hele to pakker – en fra Dorothy Perkins (skal nok vise frem i morgen) og en anden, som var til mig, men med hans navn på?? Hmm…..nååååååårh, han har købt en gave. Og det bedste af det hele….han har haft luret her på bloggen og så bestilt via mit link til butikken 🙂 Den sødeste kærestemand i hele verden! Skal nok vise, hvad det, når jeg lige får prøvet om størrelsen er i orden.

Læs også:  Pink blazer og påskeplaner

13 Comments

  • Guapizimo

    Jeg har det på samme måde, hvis jeg først planlægger shopping går det oftest helt galt og jeg får intet købt.

    Er spændt på at se hvad du har købt og især hvad manden har købt! Jeg tror min mand skal læse lidt mere med på min blog, så han kan få fif om hvad han skal købe til mig 😀

    • Malsen

      Det er virkelig lidt mystisk at det er sådan, men på den anden side, så sparede jeg lidt monetos 🙂
      Hihi…ja, det kan åbenbart godt betale sig.

  • line

    Det er også tit, når jeg har mange penge, og har bestemt mig for at nu, skal jeg bare shoppe igennem, at så kan jeg bare ikke finde noget. Men til gengæld er der altid super mange fristelser, når man ikke har penge og ikke må.
    Spændende med pakkerne:-)

    • Malsen

      Uh, lige præcis…når man ingen penge har, så er det bare der de største fristelser er :/ Hihi 🙂

  • Lullumut

    Dejligt outfit 🙂 Kender det alt for godt. For mange mennesker, varme osv.. Så vil jeg bare gerne hjem, nu! 🙂 Årh, hvor er han sød, hvor spændende 🙂 Lækker halskæde 🙂