16 Comments

  • Maria - Garderobeskabet

    Logo er fint for mig, selvom der da er logoer og brands, jeg personligt ikke ville gå med. Men det er jo en smagssag og ikke en afstandstagen fra logoer generelt. Jeg er af den overbevisning, at en del designervarer uden decideret logo er en form for ‘logo’ i sig selv. Tag fx en Balenciaga City, der kun har en lille metalplade inden i, der fortæller med bogstaver, at det er en Bal-taske. De fleste med en interesse i mode kan alligevel spotte sådan en taske på lang afstand, SELVOM der ikke er noget decideret logo på tasken. Og sådan kunne jeg nævne mange eksempler. Synes lidt, der er gået inflation i at sige, at man absolut ikke er til logoer, og jeg tror lidt, det i virkeligheden er en afstandstagen til bestemte brands som fx LV, Gucci og Dior. Det er bare min tanke. Giver det mening?

  • Betina

    Jeg er ikke til logoflash. Egentlig ikke pga. kopibølgen, men fordi jeg ikke gider betale i dyre domme for at være så tydelig reklame 🙂 jeg synes dog dette net er virkelig fint, fordi der netop ikke bare står LV. Farvesammensætningen er desuden rigtig fin.

  • Betina

    Jeg er potato potato med logoer. Er man dækket til i logoer og genkendelige tern, hestebidsler og deslige, så er det grimt, men en enkelt indskydelse af logo i et ellers “neutralt” outfit er jeg helt ok med.

    Og nettet er da bare lækkert!

    //Betina

  • Guapizimo

    Det er meget fint dit net, siger hende der eeeeeelsker net 😀

    Jeg har selv en logotaske så har det ok med det i Spanien var der bare aaaaaalt for mange kopier at det blev helt trættende med de logoer alle vegne 🙁

  • line

    Tror det kommer meget an på sammenhængen. Jeg kan godt lide det her:-). Jeg er dog slet ikke til Louis Vuitton(håber ikke at du dumper mig nu:-), ved jo at det er din store kærlighed) overhovedet. Jeg er til gengæld en Mulle-pige(Mulberry) og Marc Jacobs.
    frkforsom.blogspot.com

    • Malsen

      Hahah, jo….nu er du dumpet! 😀 Nej, pjat…jeg er jo også vild med Mulberry og MJ.

  • Sarah B

    I’m not a big fan of logos. For me they are too obvious. The Lvoe is different though 🙂
    I think that’s why I like LV vernis, it’s much more subtle than mono.

    • Malsen

      I like vernis as well for its subtle look…..Epi as well although I don’t think I’d ever be wearing it. Maybe electric, but never the “normal” epi.

  • Bettina

    Jeg er generelt ikke til (store) logoer, jeg synes, det er grimt, medmindre det er en indarbejdet del af designet. Jeg kan ikke se, hvorfor en ting (sådan lader det i hvert fald ofte til at blive fremstillet) er pænere af, at der er et kæmpe, iøjnefaldende logo på, end hvis det enten var diskret eller ikke tilstede. Kan fx ikke ret godt klare Moschino-bælterne, det bliver for “tacky” for mig. HER i dette tilfælde synes jeg dog, det netop er en sjov detalje, der er lidt selvironi ind over.
    Hvis en vare er god nok kvalitet til, at folk betaler i dyre domme for det, burde det tale for sig selv… hvorfor skal man også ligefrem reklamere med, at man har råd? ;o)

  • Sascha

    Jeg har det helt fint med logoer så længe de bliver stylet rigtigt. Og som Maria skriver, så kan tasker uden logoer være logoer i sig selv.
    Jeg synes ikke det er pænt hvis man har flere ting med logo prints på, på samme tid. Men et simpelt outfit krydret med enten logo-taske, bælte, tørklæde etc. kan give et rigtig dyrt chic’t look som jeg personligt holder meget af.

  • June

    Jeg synes ofte at logoer virker “cheap” og lidt “Jeg har været i Tyrkiet og købe kopier”.. Hvilket også er grunden til, at jeg ikke kunne finde på at købe LV eller Gucci, hvilket jo egentlig er latterligt… Jeg bør nok komme over det 😀 Men jeg synes dit net er fint, på en eksklusiv måde 🙂 Og det eeelsker jeg. 🙂

  • guld.log

    Hmn…grundlæggende bryder jeg mig ikke om logoer. Jeg falder ofte for mærker og varer, der ingen logoer eller kendetegn har….når det er sagt, så er der jo undtagelser. Jeg ville fx ikke opponere mod at eje Chanel logoer hvis de sad på en taske el et par sko;) ved ikke hvorfor jeg har det sådan ,men ellers foretrækker jeg enkelt design renset for reklame….fx foretrækker jeg LV´s epi tasker i ensfarvet. Har aldrig brudt mig om deres ellers Guccis logoer…heller ikke da det vr populært…inden det så pludselig blev no-go…..;O)

    men dit net her er super fint!

  • Malsen

    Tusind tak for alle jeres betragtninger! I er jo generelt meget enige om at logoer i overflod er lidt overkill og cheap i udtrykket. Det synes jeg jo egentlig også selv….men ikke desto mindre er det et faktum at LV aldrig nogensinde har solgt så mange logotasker på verdensplan, som de gør lige nu, så der må steder i verden, hvor holdningen er meget anderledes end vores. Fx Japan – her er det high class luxury at bære logo og helst jakke, taske, sko, bælte osv. på samme tid 😉

    Tak for roserne til mit net – jeg kan også godt lide den tvist af ironi der er i det 🙂

  • Lullumut

    Hm, jeg synes godt, logo’er kan blive for meget nogen gange. Men på det her net gør det absolut ikke noget. Det er mere sådan en LV taske med LV op og ned hele vejen. Men jeg kan nu godt li’ det lidt alligvel 🙂 Da jeg købte min LV taske og pung, havde jeg besluttet mig for, at det skulle være Epi, så det ikke flashede logo, og det er jeg stadig glad for 2 år efter 🙂