Lucky lights, side braid and some metallics (Outfit)

Det er skønt at have tidligt fri fra arbejde en gang imellem – jeg har været så heldig at kunne smutte tidligere to dage i træk og det føles næsten som ferie, selv om der stadig er nogle ting jeg skal sidde og ordne herhjemme. Heldigvis, kan jeg da sidde ude og arbejde for regnen kommer første senere og solen er ikke knivskarp her hvor jeg er; men det er varmt og lækkert.
I morges havde jeg lyst til fletninger og selv om det faktisk ofte er noget jeg har, så har jeg egentlig sjældent haft det på outfitbilleder – den anden dag blev jeg  mindet om, at det var længe siden at jeg havde flettet en “side-fletning”, da Christina havde et fint indlæg med lige præcis den type fletning. Maegan, som hun henviser til, laver den lidt strammere og mere “pæn”/ tight end jeg synes passer til hverdag, så jeg løsner en del, når jeg er færdig med at flette – kan godt lide, at det ser lidt tilfældigt ud. Det er så nemt og tager praktisk talt kun 5 minutter, hvis man har øvet sig et par gange. (Frisuren egner sig faktisk også til extensions, hvis man ikke har så langt hår. Man skal bare bruge de der totter man kan klipse på….har lavet det på en veninde engang og det blev helt ok.)
Frisuren passer godt til det mere casual og lidt boho-agtige, så jeg giver den (endnu en gang) gas i maxikjole og blandet sølv/guld accessories. De fine blad-øreringe er en gave fra Evita Peroni og jeg er glad for dem – de er så godt udført. Synes faktisk at billederne er blevet ret okay i dag – da jeg gik ud i haven kom der pludselig sådan et fint lys, så tak for det, kære vejrgud….eller måske er vejrguden rejst på ferie og det er outfitguden der vikarierer…anyway, der var en eller anden, som vidste hvad jeg havde brug for lige dér. Jeg har kun lagt en lille smule blur i baggrunden ellers har naturen stået for resten…nice 🙂


I had a really good light in the garden a little while ago and hurried to snap some pics – had a side braid today, which I really like to combine with som boho-items and metallics. The ear leaves are gifted by Evita Peroni.

Husk også konkurrencen, ikke 🙂 Der bliver skrevet så mange pæne ord – tusind tak for dem. Bliver så glad 🙂

This entry was posted in Dagens / Today's, Gaver, My looks and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

22 Responses to Lucky lights, side braid and some metallics (Outfit)

 1. June says:

  Såååå fedt hår og billeder! Sad godt og lurede guiden, jeg er bare ikke så stærk i løse fletninger, om det er omvendt eller almindelige.. Mine ender altid tight 🙁

  • Malsen says:

   Tak 🙂 Du skal bare stramme til at begynde med og så løsne lidt undervejs i stedet for til sidst, så får du der der lidt messy look….

 2. line says:

  Wauw outfitguden har da klart været på spil i dag;-)
  frkforsom.blogspot.com

 3. Stine K.A. says:

  Hvor er det fint (: Og så er jeg ret vild med din kjole, overvejer stærkt om den også skal hjem til mig at bo, hæ hæ (:

  • Malsen says:

   Tak 🙂 Den er mucho behagelig at have på…lidt stor i størrelsen, synes jeg, så hvis du er mellem to størrelser, ville jeg vælge den mindste….med mindre du har stor barm; det har jeg ikke og derfor svupper den lidt i den øverste del.

 4. Marianne P says:

  Du ser bare så god ud, Malsen, fed kjole og lækkert hår:-)

 5. Clara says:

  Super fint outfit. Kjolen er skøøøn 🙂 – Og det klær’ dig med fletning 😉

  Clara
  /frkseistrup.blogspot.com

 6. Sascha says:

  Du ser skøn ud som altid

 7. Amrit says:

  Kære Malsen.
  Nu har jeg altså fulgt din blog i et stykke tid (har den ovenikøbet også på min blogroll), og nu er det på tide, at jeg kommer frem og lægger en kommentar, for hvor ser du ekstra fin ud i dag! Din hud ser så lækker ud, og du ser så sød ud i tøjet – god karma 🙂
  Kærligst Amrit

  • Malsen says:

   Kære Amrit
   Hvor er det dejligt at du kommer frem og lægger en kommentar og så ovenikøbet en så fin en af slagsen. Mange tusind tak for de fine ord 🙂
   God karma lige over!
   Kh Malsen

 8. Guapizimo says:

  Rigtig fine billeder du har fået taget og skøn frisure, jeg burde øve mig på sådan en fletning 🙂

  • Malsen says:

   Tak…synes også de blev lidt ekstra gode i dag….ovenikøbet med selvudløser jaja…. 🙂

 9. Kit says:

  Lækkert outfit – fint og feminit. Er vild med dine smykker (:

 10. bolize says:

  Nøjjj, hvor ser du bragende godt ud … ALT er bare i top: hår, hud, øjne, smykker, kjole … ja … du får 5 af mig :-))♥

 11. Hanne says:

  Du ser rigtig godt ud Malsen og hvor har du pæn hud! Gid det var mig 🙁
  Lyset er rigtig flot på billederne ja…

  • Malsen says:

   Mange tusind tak, Hanne 🙂 Jeg ved ikke om min hud er pæn…..men min nyeste creme har i hvert fald gjort noget for løden.

Comments are closed.