Shopping og Inspiration

Prada ss11 Favs!

Prada havde helt klart et af de mest farvestrålende SS11 indslag på catwalken. Store fede striber, knaldfarver, giga sombreroer og pailletter. Og nogle meget lækre solbriller, som både er smukke og formmæssigt spændende. “Minimal Baroque” hedder de og er allerede set på The Blonde Salad-Chiara. De nye varer er landet i Pradas webshop og så kan man så føje flere suk til ønskelisten – de to ting, som jeg er mest betaget af er de store stribede pailletclutches og de fine solbriller.
Prada bliver sjældent nævnt i blogland – hvorfor egentlig, tænker jeg? Hvad synes I om Prada?

(source)

Læs også:  Pink blazer og påskeplaner

10 Comments

  • line

    Jeg synes at fru Prada er ret sej. Jeg drømmer ikke om nogen Prada-items selv(det skulle da lige være palliet-clutchen:-), men de er ret seje til at komme op med nye tendenser, som highstreetbutikker hurtigt tager til sig.
    frkforsom.blogspot.com

  • Manja

    Måske ikke så meget i dansk blogland, men i udlandet synes jeg Prada bliver nævnt hele tiden i år pga. de der plateaubrogues, pelsstolaerne, de fancy solbriller plus de stribede kjoler og bananprintsene (det er vist i virkeligheden bare hele kollektionen, man støder på!) På diverse streetstyle blogs synes jeg i hvert fald meget ofte jeg ser billeder af netop de ting 🙂 Og så har fx Nitrolicious både sko og solbriller mener jeg (og Stylebubble vist også…). Bortset fra det tænker jeg måske, at Prada ofte er lidt mindre wearable for os “almindelige” blogmennesker?
    Men de der pailletclutches har jeg godt set på deres webshop, og de er SÅ lækre 😀

  • Sarah B

    I really like Prada but don’t have anything Prada at all yet. I’m not sure I could pull the sequins as they are very bright, but they’re cute.
    I like the LV bracelet in yesterday’s post 🙂

  • Betina

    Jeg synes Prada er ret fantastisk på en temmelig festlig måde. Der er en nederdel fra kollektionen, som man naturligvis skal veje 12 kg max for at have på, men den er så fin. Men jeg er nok mere en Miu Miu pige når alt kommer til alt.

  • Kira

    Ihh, nu er jeg nødt til at tage to minutter til at savle over de der clutches – de er da virkelig lækre!

  • Guapizimo

    Jeg har det nu ok med Prada, men det er oftest mange andre af de dyre mærker der frister mig. De er flotte de clutches, de kunne meget vel ende i diverse highstreet shops, da de vel egentligt er ret simple for dem at kopiere.

  • Malsen

    Dejligt at I tager jer tid til at lufte jeres Prada-tanker….Kan godt følge at Prada er mere eksponeret på udenlandske blogs og herhjemme er det vist mere Miu Miu der har the upperhand.
    Clutchene skal vi nok se i en highstreetform – er jeg enig med dig i, Guapizimo 🙂

  • Betina

    Jeg er faktisk ikke rigtigt inde i hvad Prada ellers laver, så der må jeg melde pas. Jeg er dog helt vild med disse solbriller. Wauw! Hvad står sådan et par i?