Ønskelisten

Muskada by Malene Birger

Åhhh, så er Malene Birger på banen med endnu et lækkert tørklæde – jeg er meget forelsket og forestiller mig, hvor lækkert det ville være både som sjal her på de kølige sommeraftener, men også til en læderjakke til efteråret. Råt, lækkert, leo, skønt!
Jeg synes efterhånden at min ønskeliste bliver længere og længere…..Hvor var det I sagde at man kunne få fat i de der pengetræer? 🙂


I øvrigt, så synes jeg virkelig at by Malene Birgers SS11 kollektion er fantastisk. Der er så mange ting jeg gerne ville eje. Så også lige at Lullumut tippede om kollektionsprøvesalg, men jeg holder mig pænt i skindet og kæler med sparegrisen i stedet, selv om den er noget afmagret. Måske man skulle prøve at fodre den lidt – men hey, er der ikke noget med at man kan overleve på kærlighed og kildevand? Hvis jeg drikker kildevandet og kærligheden går til grisen, så behøver jeg ikke at spare op 😀 Det er da livsfilosofi der vil noget!

I’m craving this scarf from by Malene Birger – what a treat it would be…..however, I’m seriously trying to cut back on impuls buying. Need to roll down my curtains or look the other way. But just imagine how many outfits this beauty would save!

(source)

Læs også:  På ønskelisten - fødselsdagsønsker

24 Comments