Shopping og Inspiration,  Skriblerier

Jeg nejer og bukker

…..og siger tusind tak til søde farverige frkforsom, som gav mig en fin award i sidste uge 🙂

Spørgsmål og svar herunder:

Hvilke blogs følger du?
I perioder læser jeg virkelig mange blogs – jeg kan godt lide at holde mig opdateret og slapper af ved at zappe rundt i de mange gode indlæg der er rundt omkring, men når tiden er presset, så når jeg slet slet slet ikke alle dem jeg gerne vil. DOG holder jeg strengt fast i mit nytårsforsæt om at huske at kommentere, hvis jeg læser et indlæg. Så antallet af mine kommentarer rundt om i blogland er synonymt med, hvor travlt jeg.
Jeg har ikke lyst til at udpege nogle bestemte blogs i det her indlæg….non mentioned, non forgotten. Til gengæld vil jeg gerne høre om I kunne tænke jer, at jeg en gang imellem lavede nogle bloganbefalinger? Det vil jeg hellere end at nævne dem i en perlerække her nemlig.

Favorit make-up mærke:
Bum…..av…den er værre. Jeg er ikke særlig selektiv med hensyn til makeup, men jeg kan se at Chanel er overrepræsenteret, så det må være svaret. Chanel.

Favorit tøjmærke:
Tøj er for mig lidt ligesom en gryderet.
Ja, man kan undre sig over sammenligningen, men den ville dælme smage mærkeligt den gryderet, hvis der kun var én ingrediens i, ikke? Det er det jeg mener……jeg kan godt lide at mikse. Dyrt med billigt. Jeg bruger en del af mit budget i H&M, som jeg synes kan give mig det trendmæssige islæt, men ellers er jeg glad for mange mærker: Bllack Noir, Vila, Naja Lauf, Rützou, Munthe, Day, Vanessa Bruno, Marni, Michael, Kors, Whistles, Noa, Monki….bare for at nævne nogle af dem.
Det er en HELT anden snak, når det kommer til accessories, hvor I jo ved, hvad jeg går mest med. Louis, my love 🙂

Læs også:  Træningsbukser , immunforsvar og at komme julen i forkøbet

Din favoritfarve:
Den er nem: Sort…selv om det ikke er en farve, men en valeur. Af “rigtige” farver, så tror jeg det er pink/lyserød/nude….ish.


Parfume:

Min signature duft er Burberry Brit, men jeg er så glad for Cleans “Warm cotton” også. Bruger altså mange andre også, men Brit er den jeg har haft igennem længst tid.

Favoritfilm:
Selv om min stil måske nok er meget tøset, så kan jeg godt lide mystiske film. Mit krav er dog at skuespillerne skal være gode, så er jeg egentlig ligeglad med genren. En af mine favoritter er “The Departed”. Så cool.
(Og en lille hemmelighed…..jeg tror indimellem fuldt og fast på at jeg er magisk. I hvert fald, så lever jeg mig 400% ind i Harry Potter, Ringenes Herre, Pirates of the Caribbean osv. Hehe….jeg er i virkeligheden en heks. I, “Mugglere”, ved det bare ikke og min “Patronus” er en stor LV-kuffert..bare så I ved det…..hehe. )

Hvilket land vil du besøge og hvorfor?
Min store drøm er at rejse verden rundt…ikke kun at besøge et bestemt land, men at være rig nok til at hive 2-3 år ud af kalenderen og så bare globetrotte den for fuld skrue. Noget siger mig, at først når man har set underfundige kanter af verden, er man i stand til for alvor at forstå menneskeracen. Yes yes….meget filosofisk, I know.
Jeg ville starte i Australien, mate! 😉

Hvad glæder du dig mest til i nærmeste fremtid?
Fesent svar, men at få sommerferie….det har været et tough år.

Jeg aner ikke, hvor langt awarden har været i blogland, men jeg mener ikke at have set den hos min søde blogger-friend Guapizimo – here you go, dear – du har nemlig så fin en blog!

12 Comments