Min stil

Ja…ved ikke rigtigt….noget med en jakke (outfit) og en rabatkode

Sjældent jeg ikke har en overskrift til mine indlæg, men i dag ramte jeg lige rubrik-muren. Så derfor underlig titel. Sorry!
Fik tidligere afleveret en bunke telegrammer til smukke friske konfirmander, som strålede omkap med solen foran vores fine hvidkalkede kirke. Fik også noteret mig at det nu er toppen at blive hentet fra kirke af lækre øser – lige fra limo’er til gamle amerikanerbiler. Sidstnævnte kan få mig mest op i gear…..der var en Mustang – nøj, hvor den larmede og nøj, hvor var den laber! En blev også hentet i topgejlet knaldrød gammel boble med alu-lir og whatnot. Jojo, man skulle have været konfirmand anno 2011. I mine konfirmationsdage var det toppen at blive hentet i hestevogn. Ahem. Ja. Der fandtes altså biler da jeg blev konfirmeret – just for the record – og nej, jeg er ikke Amish :o)
Outfittet her er fra i går – lyset var rigtig smukt, så jeg fik min mand til at snuppe et pic foran en busk med blomster på (aner ikke, hvad det er for en….er ikke haveperson, men den er fin og det er det eneste der tæller ha ha…Måske det er syrener?!). Jakken er den her, som jeg faktisk ikke har fået brugt nok. Den høstede mange komplimenter i går, så skal huske den oftere. Den har lidt Rick Owens vibes over sig og man kan ikke se det, men ryggen er stof og resten er læder….

Som skrevet tidligere, så står aftenen i venners tegn med grill, hygge, børn (deres) og hunde (vores alle sammens…..de har tre….vi har én……der bliver gang i den!).
Håber I nyder fridagen, selv om der vist er en del rundt omkring, som også bruger tiden på at læse til eksamen og lave opgaver.

Læs også:  Sommeren der gik

Psst….og så er der 20% hos E.L.F med koden SAVE20EU 😉 ….det er lige her.

18 Comments

  • Guapizimo

    Hvor ser du fin ud 🙂

    Da jeg blev konfirmeret blev jeg bare hentet i en gammel Ford og så havde jeg en Lilly kjole på….er der overhovedet nogle konfirmander der har det idag!?!??!?! Føler lidt det er so last decade 😀

    • Malsen

      Mange tak, søde 🙂
      Haha….”det ender altid med en Lilly” 😀 Aner det ikke….må spørge dem på tirsdag! 😀

    • Malsen

      Tusind tak, Nanna – den er egentlig også meget fin, men synes den er lidt tung desværre….

  • June

    Hehe, jeg er slet ikke konfirmeret 😀 Jeg var den seje type som nøjedes med en nonfirmation, so 2000-ish.. (eller jeg troede ikke på gud, og måtte godt få en fest anyway :)) Gah tænk det er så mange år siden 🙂 Syrener klæder dig, og er helt vild med jakken 😀 Du ser smuk ud! (og hey! der er ikke noget galt i at være semi amish, det kalder kæresten mig, når jeg har knapper både i hele vejen ned bluse og nederdel :D)

    • Malsen

      Haha ….skal vi lave en dansk Amish.fraktion?! 😀
      Jeg troede vist heller ikke helt på Gud, men alle andre skulle. Gruppepres much?! 😀
      Og tak for roserne!

  • Lisa

    Åh, det er altså så hyggeligt at se de søde unger på deres første store dag. De er så fine og glade allesammen. Jeg blev konfirmeret i en kjole, min mor havde syet, og bagefter kørte hele familien hjem i vores hvide Opel Kadett. Festen blev holdt derhjemme i stuen med mad “udefra”. Those were different times, der i 80’erne 😉
    Jeres aftenplaner lyder rigtig dejlige. Og dit outfit, det er jo bare lige i øjet som altid.

    • Malsen

      Hahah – havde I lige fået lave udestue? Det var også et kæmpehit at holde festen “i udestuen” eller “i gildesalen”…hvem har en gildesal?! Helt ærligt! 😀