Shopping og Inspiration

My favorites: Summer Juicy Couture Bracelet

Det her armbånd er blandt mine yndlingsting i smykkeskrinet. Jeg er helt vild med den lille sommerklynge af fine emaljerede blomster og dyr, hvoraf nogle er drysset med glimtende swarovskisten. Ahh. Sommer.
Jeg havde spottet det på Juicy’s website, men der var det udsolgt og på det tidspunkt var der ikke rigtig nogen som forhandlede dem i DK. Men så er det jo, at Ebay er vores bedste ven og da en svensk bruger en dag satte det til salg, sagde det haps-haps-haps. Det er rimelig dyrt normalt, men jeg fik det til en god pris ovenikøbet.

Nu glæder jeg mig over at jeg kan bruge det lidt tidligere end planlagt – skønt 🙂


Hvis I kender Diors blomstersmykker, så er der ingen tvivl om at mit armbånd er inspireret af deres ring, men der er alligevel så stor forskel, at jeg ikke synes det gør noget.

I dag er der arbejde på programmet – jeg er bagud med en masse, som skal være klar til efter påske, så jeg ignorerer lige det gode vejr, sætter mig foran computeren og gemmer mig bag alle bunkerne. Vi ses på den anden side! 😉

One of my favorite jewelry pieces, is this bracelet from Juicy Couture – it’s clearly inspired by Dior’s summer jewelry (pricey range), but still….so beautiful. I only wear it in the warmer periods of the year and now it seems I can start wearing it earlier! Win! 🙂

 

Læs også:  Forbrugsbevidsthed: Sådan gik september og et par tricks til starte en god proces

13 Comments