Shopping og Inspiration,  Skønhed

Bright neon nails (new budget buys)

Min neglelaksamling har været under observation. Det har helt klart været et af de områder, hvor jeg har forsøgt at være lidt mere opmærksom – ikke bare på at få købt nogle flere, så jeg har noget at vælge imellem, men også på at få skiftet imellem dem, så de også bliver brugt.
Jer der har fulgt med længe, ved at jeg er glad for farver – specielt i de varmere måneder og i går fik jeg lige udvidet samlingen med hele 3 styks lakke. Jeg var i Føtex og her fandt jeg de her tre skønne farver; to neon og en cremet lilla. 20 kr. stykket. Skyndte mig at prøve dem på, da jeg kom hjem og billederne er med kun ét lag på, så de dækker altså godt og var super nemme at lægge på. De tørrede i øvrigt også hurtigt og var til at holde ud i lugten.
Der var en del flere farver at vælge imellem og jeg fortryder egentlig lidt, at jeg ikke købte et par stykker mere, nu prisen var så overkommelig. I øvrigt, synes jeg egentlig det er meget sjovt med forskellige farver på….Tivoli-negle 😀
Om lidt skal jeg en tur ud i det blå – der er jo lovet dejligt vejr og jeg tror jo på det, selv om det er noget gråt udenfor as we speak. Håber at I alle får en skøn lørdag!

Bought these lovely neon polishes yesterday – they were very cheap, but pretty easy to pu on actually and I love the bright colors!

Læs også:  Måske den bedste gave til både mig og min bedre halvdel

18 Comments