Shopping og Inspiration

More Mulberry…..

Jeg blev lige gjort opmærksom på eksistensen af denne her fine lille kampagnevideo fra Mulberry – jeg ved godt, at jeg har snakket en del om det brand på det sidste og nu skal jeg nok holde mund! 😀 Men den her er altså for fin til ikke lige at dele med jer.
Montagen er sammensat af 6 kampagnebilleder og så er der ellers blevet animeret mm. og det er der så kommet det her produkt ud af. At det er en montage gør den lidt anderledes og skrøbelig på en fin måde, synes jeg! De smukke tasker er selvfølgelig i centrum, men der rigtig meget stemning også.
(Psssst……og så er jeg vild med Babe, den kække gris, som er med også. Det er selvfølgelig ikke den rigtige Babe, men en …..wannabe-Babe….sød er den; jeg vil også have en kælegris nu! Hehe…..og en kæle-Tillie!).

Mulberry made this montage and released it as a part of their SS11 Campaign.

8 Comments

 • June

  Jeg klager ikke, når der kommer Mulle indlæg, hehe 🙂 Tillie er sååå fin.. Jeg går selv og spekulere på hvilket køb, som jeg skal i gang med at spare op til.. Men overvejer mest en ny pung, kæresten gav mig en mulle pung for nogle år siden, men den er desværre ikke så stor.. Og jeg fylder åbenbart min pung op med alt muligt 😀

  • Malsen

   Tak, June 🙂 Glad for at du kan lide Mulle-indlæggene 🙂
   Spændende hvad du ender med at spare op til….

%d bloggers like this: