Keel’s Simple Diary #1

Hvis jeg virkelig dykkede langt nok ned i hengemte kasser på loftet og samtidig huskede tilbage på, hvor mange gange jeg egentlig har prøvet at starte på en dagbog, så er det altså ikke få gange…..Jeg har været fyr og flamme de første på dage. Derpå er det ebbet ud og så har jeg prøvet at tage tråden op igen lidt senere. Uden held. Hvorfor? Aner det ikke, men det er faktisk tidskrævende med sådan en omhyggelig dagbog og helt ærligt, så er det jo heller ikke ligefrem altid at man har spændende dage, vel? Altså, så spændende at der er noget at skrive om forstås.
Et godt alternativ til en dagbog er jo selvfølgelig en blog, meeeen de ting jeg skrev i mine gamle dagbøger, var nok ikke lige noget jeg havde lyst til at involvere hele cyberspace i he he…. Alligevel er bloggen da en slags journal for mit vedkommende – dele af mit mode- og hobbytankeliv bliver dokumenteret her på en eller anden facon.
Men jeg kunne nu alligevel godt tænke mig også at skrive lidt sådan på helt almindelig vis med håndskrift und alles og det er her denne her fikse “Simple Diary” fra Keel’s kommer ind i billedet – den er så tilpas overskuelig og man bestemmer helt selv, hvornår man vil skrive. OG at der så samtidig er lidt humor involveret, gør jo ikke det fjerneste….som nu fx i lørdags, da jeg skulle tage stilling til nogle temmelig pudsige ting 🙂 FUN! og så tager det ikke ret lang tid…..Jeg købte også en til min veninde, som lige er blevet mor – synes det var sådan en god måde for hende at huske at sætte sig selv lidt i centrum også.

Havde tænkt at jeg indimellem ville vise en side frem her på bloggen…altså, som jeg har udfyldt. Hvad med jer – har I en Keel’s?
Den kan fås hos Taschen og fx også på Ebay. Skal i øvrigt lige sige, at den eneste forskel der er på farverne er indlægssedlen – resten af dagbogen er den samme uanset farve 😉

Bought this Simple Diary from Keel’s – love that it’s actually simpel, cute and fun at the same time! 🙂

This entry was posted in personal and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

16 Responses to Keel’s Simple Diary #1

 1. Echos says:

  Se, det er en dagbog efter mit temperament 🙂 Jeg er ligesom dig med dagbøger, jeg vil forfærdelig gerne skrive mine tanker ned. Tanken om at læse dem om et par år er så hyggelig, men jeg har virkelig ikke tålmodigheden til det.

  Den bog du viser, minder mig lidt om en “venindebog” man havde i folkeskolen. Det kunne jeg helt sikkert overveje at købe 🙂

 2. Guapizimo says:

  Sjov dagbog og lidt nemmere at udfylde, end når man bare grifler ned – jeg kunne faktisk godt finde på at købe en.

  Jeg havde forresten også en dagbog i begyndelsen af mine teenageår, så læste jeg i den en hel del år efter, nøj det var helt pinligt – håber jeg fik smidt den ud og den er brændt eller noget, ha ha!

  • Malsen says:

   Haha, ja, sådan en fandt jeg også for lidt tid siden…….omg….SÅ pinligt! 😀

 3. Marianne P says:

  Så fin og virker som en dagbog som ikke er en tidsrøver:-)

 4. rijaH says:

  Jeg har den, men glemmer den.. tror jeg har skrevet 10 sider i den :S så det er ik noget der lige har fanget mig 🙁

  • Malsen says:

   Øv, nå….måske det også sker for mig, men nu giver jeg den i hvert fald en chance 🙂

 5. Lisa says:

  Hvor er den sød 🙂

 6. Bettina says:

  Hvor er den genial! Tror da lige nok, jeg skal ha’ købt mig et par stykker eller tre, one for keeps og nogle som små gaver til lageret! Har det nemlig præciiiist lissom dig med dagbøger! 🙂

 7. Sascha says:

  Den ser smart ud! Det tror jeg lige at jeg må få prøvet af

 8. Manja says:

  Nej, hvor er den skæg 🙂

Comments are closed.