Skriblerier

Keel's Simple Diary #1

Hvis jeg virkelig dykkede langt nok ned i hengemte kasser på loftet og samtidig huskede tilbage på, hvor mange gange jeg egentlig har prøvet at starte på en dagbog, så er det altså ikke få gange…..Jeg har været fyr og flamme de første på dage. Derpå er det ebbet ud og så har jeg prøvet at tage tråden op igen lidt senere. Uden held. Hvorfor? Aner det ikke, men det er faktisk tidskrævende med sådan en omhyggelig dagbog og helt ærligt, så er det jo heller ikke ligefrem altid at man har spændende dage, vel? Altså, så spændende at der er noget at skrive om forstås.
Et godt alternativ til en dagbog er jo selvfølgelig en blog, meeeen de ting jeg skrev i mine gamle dagbøger, var nok ikke lige noget jeg havde lyst til at involvere hele cyberspace i he he…. Alligevel er bloggen da en slags journal for mit vedkommende – dele af mit mode- og hobbytankeliv bliver dokumenteret her på en eller anden facon.
Men jeg kunne nu alligevel godt tænke mig også at skrive lidt sådan på helt almindelig vis med håndskrift und alles og det er her denne her fikse “Simple Diary” fra Keel’s kommer ind i billedet – den er så tilpas overskuelig og man bestemmer helt selv, hvornår man vil skrive. OG at der så samtidig er lidt humor involveret, gør jo ikke det fjerneste….som nu fx i lørdags, da jeg skulle tage stilling til nogle temmelig pudsige ting 🙂 FUN! og så tager det ikke ret lang tid…..Jeg købte også en til min veninde, som lige er blevet mor – synes det var sådan en god måde for hende at huske at sætte sig selv lidt i centrum også.

Læs også:  Nogen ku' godt ha' advaret

Havde tænkt at jeg indimellem ville vise en side frem her på bloggen…altså, som jeg har udfyldt. Hvad med jer – har I en Keel’s?
Den kan fås hos Taschen og fx også på Ebay. Skal i øvrigt lige sige, at den eneste forskel der er på farverne er indlægssedlen – resten af dagbogen er den samme uanset farve 😉

Bought this Simple Diary from Keel’s – love that it’s actually simpel, cute and fun at the same time! 🙂

16 Comments

%d bloggers like this: