Shopping og Inspiration

D.I.Y: Clutch

De der pose-clutches er jo virkelig fine altså og kan fås mange steder lige nu, men det er faktisk ikke så længe siden, at jeg sad og snakkede D.I.Y projekt med min veninde, som er rigtig god til at sy – hun grinede nærmest, da jeg spurgte hende om det var besværligt og sagde, at jeg skulle påregne ca. 1 times tid, så ville den være færdig……(hun havde så bare glemt at jeg ikke har en maskine, aldrig har prøvet at sy i læder, ikke fik mit symaskinekørekort i Folkeren og ja….bare generelt ikke lige ved hvordan man sådan skal gøre…haha….men sødt af hende at tro så meget på mig – thx girlfriend!).
SÅ sad jeg og surfede blogs og se, nu har fine Scrapbook-Andy jo gjort lige præcis det, som jeg gerne ville….og med udførlig brugsforvirring! Det ser vældig let ud, så nu sidder jeg og scouter billigt skind på nettet, for bliver altså nødt til at prøve at gøre kunsten efter. Tænker hot pink, electric blue eller den samme flotte gule, som hun har lavet. Way to go, Andy!

Andy from Style Scrapbook has made her own leather clutch – very chic indeed! Find the details here.

14 Comments

 • Guapizimo

  Ha ha hvor pudsigt du poster det indlæg, jeg kiggede på det en milliard gange i går (mindst), begyndte at surfe på nettet efter materialer og ringede til min fars kone for at alliere mig med hende og hendes symaskine. Jeg er simpelthen også nødt til at gøre kunsten efter!!

 • June

  Spøjst! Jeg har overvejet det projekt længe 🙂 Jeg kan bare ikke finde ud af om, jeg synes det er for enkelt til min stil 🙂 Men det ville jo være løsningen på at få den i ruskind i stedet for læder 😀 Glæder mig til at se dit resultat, jeg er sikker på du kan klare den!!! 😀

 • Kira

  Den ser fantastisk ud, den Andy har lavet. Men… tror bare, jeg nøjes med at købe en, hvis det er. Mine kreative evner er så minimerede, at det næsten er pinligt. 😉

 • Lise Jørgensen

  Har faktisk li syet en læder clutch selv. Jeg synes dog at det ville se pænere ud med en metallynlås.. Det ser pænt nok ud på andy’s med en helt sort plastik, men foretrækker en metal.. Måske også fordi min clutch er i helt sort læder.
  Men husk når du syer i læder, at du skal have en lædernål i din symaskine, det er bedst. De koster ikke meget i fx. panduro.. De har også skindrester i panduro faktisk..

 • Linda

  SÅ skægt – har lavet et indlæg om AA clutchen klar til i dag – den er jo så nem at lave,
  og jeg har oceaner af materiale til at ligge, så jeg vil i gang 🙂
  You can do it Malsen !

  /Linda

 • Bettina

  Aaaahm, så oplagt! Har gået og summet så længe om en kort ruskindsnederdel med misfarvninger pga sol, som jeg ikke kunne få mig selv til at smide ud…her har vi da svaret! Er ikke selv i en hverdagssituation, hvor en clutch giver mening, men hvis jeg nu bare laver den selv… 🙂

%d bloggers like this: