Min stil,  Shopping og Inspiration

My Look: Bllack Noir and Chanel boots & bag – garderobefavoritter

Jeg lokkede kærestemanden med ud og nappe lidt billeder i forgårs inden vi skulle på lille visit. Skønt vejr, selv om det var koldt!
Jeg blev foreslået at tage nogle favoritter fra min garderobe og vise jer, hvilket jeg synes er en super idé! Det får mig også til at få brugt tingene lidt mere. I forgårs fandt jeg mine Chanelstøvler frem….dem har jeg ikke brugt rigtig længe, men de er så fantastiske og kan styles både korte og lange, med eller uden pelskant. Min Chaneltaske hedder “Ice cube” og ligner sådan en frysepose med vand i inden den fryser til is 🙂 Den er super cool, men ikke en taske, som jeg bruger mange dage i træk, men i ny og næ når jeg lige trænger til lidt pift, så på den måde er den også en slags favorit 🙂 Strikken er ny og er fra Bllack Noir…..jeg er seriøst virkelig forelsket i det mærke.

Ice cube! 🙂

Flot vandslange, ikk’? 🙂

…..inkl. Charlie, naturligvis…..

Had hubby activated, the day before yesterday, taking pics. Love that he helps me out. Wore my Chanel boots and bag together with a new knit fra Bllack Noir….a brand I’m seriously falling (too much) in love with.

Læs også:  Pink blazer og påskeplaner

27 Comments