diverse

Verden er forunderlig…. / The world’s a strange place….

…ting sker, når man mindst af alt venter det. Hvem havde regnet med at vi ville modtage en nyhed som den i går omkring McQueens død? Ikke jeg i hvert fald. Måske er jeg særlig rystet fordi han kun blev 40? Måske kan sådan et “navn” bare ikke gøre noget så menneskeligt, som at dø? Jeg ved det ikke, men jeg ved at jeg absolut ikke blev rørt på samme måde over fx Versace eller Yves Saint Laurent, selv om de jo da i den grad begge har påvirket modebranchen. Har I det på samme måde?
Mon ikke vi kan se frem til en lind strøm af indlæg omkring McQueens modemæssige historik over den næste tid…..det håber jeg – han kan ikke hyldes nok. Det bliver da også lidt spændende, hvordan og hvorledes brandet McQueen nu skal leve….og om det skal leve.
I har sikkert allerede set det, men havde lyst til lige at vise dette billede fra forretningen, hvor folk er begyndt at lægge blomster.

 
Billede fra http://img50.yfrog.com/i/kp1y.jpg/

Hvil i fred….

 I was really saddened by the news yesterday about McQueen’s death…..I don’t know why, but I feel that something more than “just” a designer is really lost now. The pic’s showing the store front, where people have started to put flowers. I’d put some too if I was there.
RIP …….

Del

Læs også:  Blomster - når den gode følelse ringer på døren

4 Comments

  • Inanna

    Jeg er jo inkarneret McQ-fan, så jeg er også rystet. På måder som jeg ikke mindes at have oplevet med en offentlig person før. Typisk bliver man ked af det når en person man er "vokset op med", som f.eks. Thomas Winding eller Kim Schumacher for mig, går hen og dør. Man føler det som man mister et stykke af sig selv. De har jo også på sin vis været med til at definere ens person med deres tilstedeværelse i tv og radio, bøger osv.

    Men jeg studser altså over når jeg bliver meget berørt af at Alexander McQueen dør. Men hvis man skal forklare det, så er det selvfølgelig dels det med alderen, men det andet – er jeg kommet frem til – er at jeg i hvert fald personligt er MEGET MEGET ærgerlig over alt det han ikke får designet som vi andre kan nyde, imponeres af og svælge i. Og så er vi tilbage til at det føles som om noget bliver taget fra en.

    Suk, det er sgu lidt dagen derpå det her.

  • Malsen

    Jeg tror du har ret…..McQueen er en del af vores liv i tid og sted og samtidig en kunstner. Fik du i øvrigt din ring og er den smuk?

  • Inanna

    Jeg fik ringen, farverne er ikke som de er angivet på alexandermcqueen.com, de er som den er vist andre steder (dvs ikke noget lyserød eller orange). Men den er stadig rigtig rigtig flot! Og jeg er SÅ glad for at jeg købte den. Og glad for mine 3 par AMcQ-sko som er købt i torsdags da beskeden kom. De er alle vel ankommet og er hvert et lille kunstværk.

    Det drysser stadig med indlæg om hans død på diverse modeblogs og det er som om det stikker i hjertet hver gang. Som om det bliver ved med at være "dagen derpå" for mig. Det er virkelig underligt at evnen til at skabe skønhed og fashinere kan efterlade sådan et kraftigt aftryk i een. Smukt også, men så trist så trist.

  • Malsen

    Det kan jeg godt forstå 🙂 Jeg har spottet et par ballerinaer (til), som jeg rigtig gerne ville have….men nu må vi se.
    Har det på helt samme måde som du….det er så trist.