Shopping og Inspiration

McQueen’s Flower garden jewellery

Øv, er stadig syg….men hvor er det fedt at se ud på et vejr med solskin :o) Det kan man da kun blive glad af…..en anden ting man også kan blive helt glad af, er McQueen. Jeg har virkelig svært ved at modstå hans designs og nu så jeg lige at Flower Garden smykkerne kan købes på hjemmesiden.
Dior lavede sidste år nogen lignende, men McQueen har selvfølgelig tilsat lidt mørkere metal og en skull, så smykkerne bliver lidt mere rå. Nice. Smykkerne er faktisk AW09, men er da super sommerlige…..

Der er både ring og halskæde.

I love the Flower Garden jewellery from Alexander McQueen – Ring and pendant are available in the designer’s webshop. 

Del

Læs også:  5 grunde til at handle lokalt i Solrød Centeret

4 Comments

  • Inanna

    Bare sur numse at de ikke sender til DK, tro mig – jeg HAR prøvet at lokke dem! Til gengæld har jeg en veninde der skal forsøge at stikke hovedet ind i Londonbutikken her sidst på ugen og se efter Flower Garden ringen til mig. Så wish me luck – håber de har den, for jeg har været forelsket siden første kig på den.

  • Malsen

    Ja, det er så….forstår egentlig ikke hvorfor. Det er jo samme tur til posthuset.

    Krydser fingre for at du får fat i den – den er så smuk! 🙂

  • Inanna

    Og så kan jeg melde at ringen er på vej til mig. Det endte med at jeg måtte ringe til London-butikken og bestille den. Men så kan jeg til gengæld også melde om at det kan man snildt gøre – der er super service og ifølge ekspedienten sendte de ringen med det samme. Så nu venter jeg bare! I en meget spændt tilstand.

  • Malsen

    Nej, er det rigtigt? Gud hvor fedt. Sig lige til når den er kommet og fortæl om den er ligeså lækker i virkeligheden. Fik du den på tilbud?